Η εταιρία

Το 1990, μετά από τη μετοχική συμμετοχή του σε εταιρίες του χώρου, ο ιδρυτής της ομώνυμης Ανώνυμης Εταιρίας Ιάκωβος Παπαγεωργίου, με συνεχή αναζήτηση, κέφι και στόχο την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών του, δημιουργεί τον πρώτο εκθεσιακό χώρο στο Χαλάνδρι Αττικής. Στο χώρο αυτό εκτίθενται οι αντιπροσωπείες του και είναι το σημείο εξυπηρέτησης των συνεργατών του, καταστημάτων και επαγγελματιών ειδών υγιεινής σε όλη την Ελλάδα.

Καθώς οι δραστηριότητες της εταιρίας εμπλουτίζονται και αυξάνονται, το 1998 ξεκινά η προσπάθεια δημιουργίας ενός ισχυρού δικτύου καταστημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση και των πελατών λιανικής πώλησης. Ο πρώτος χώρος για την εξυπηρέτηση πελατών λιανικής κατασκευάζεται στην Κάντζα σε μία έκταση 15.000 τ.μ...

Σήμερα, η δεύτερη γενιά της οικογένειας Παπαγεωργίου με σύγχρονη αντίληψη και σύμμαχο την εμπειρία του Ι. Παπαγεωργίου, συνεχίζει το έργο του και ενισχύει το όραμά του για περαιτέρω ανάπτυξη, ανταποκρινόμενη επάξια στις προκλήσεις της αγοράς...

Μέχρι σήμερα, όλα τα μέλη της αρχικής ομάδας αλλά και εκείνα που την απαρτίζουν κατά καιρούς, κάνουν πράξη καθημερινά το κοινό όραμα για:

• υψηλή ποιότητα προϊόντων και υλικών.
• πληθώρα επιλογών σε μοντέρνα υλικά, εντυπωσιακά σχέδια και κόστος ανάλογο με τον προϋπολογισμό σας.
• σύνεση και συνέπεια στην εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

16 χλμ. Λεωφόρου Σπατών, 153 51 Παλλήνη, Αττική
210 6032710
info@papageorgiousa.gr

ΝΕΟ SHOWROOM ΚΟΛΩΝΑΚΙ

BESPOKE LIVING στην καρδιά της Αθήνας, Πατριάρχου Ιωακείμ 53 στο Κολωνάκι. Στο ιδιαίτερο BOUTIQUE – SHOWROOM παρουσιάζονται υλικά και αντικείμενα υψηλής αισθητικής και design. Έμπειροι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουν για τις νέες τάσεις και εφαρμογές καθώς και να σας παρουσιάσουν όλους τους συνεργαζόμενους οίκους και αντιπροσωπείες μας.

Slider1
Slider2
Slider3
Slider4
Slider5
Slider6
Slider7
Πατριάρχου Ιωακείμ 53 στο Κολωνάκι
210 7212777
showroom@papageorgiousa.gr
Toggle